Valpar 

Vi planerar en valpkull till sommaren!  Du hittar mer information nedan. Intresset för hanvalp har varit stort, nu tar vi endast emot förfrågningar från dig som vill ha en hane att jobba med.

 

Lysa (RLDN RLDF RLDA SE RALLYCH J Huset Elliots Lumos Maxima) är parad med den finska hanen Boompaw's Bugbear, "Eder", HD grad A och ED 0, ögonlyst utan anmärkning 221130. Eder är en frisk, sund och välmeriterad hane som är finsk viltspårchampion men som framförallt har 2 ökl jaktprov och används mycket i praktisk jakt. Han har också excellent på utställning samt är mentaltestad. Han är en stor, följsam, trygg och stabil hane som är vänlig mot allt och alla. En väldigt mysig hund som det är lätt att tycka om.

Lysa är en frisk och sund tik med HD grad A (index 110) och ED 0 (index 102), ögonlyst utan anmärkning 220328. Hon är mjuk, följsam och mycket mån om att vara till lags. Hon är också en hund som gärna hänger med matte på ett löppass eller som draghund under skidturen. Lysa är en glad och positiv labbetjej som älskar att träna men som också har en fin avknapp och kan slappna av när inget arbete väntar.

Båda föräldrarna är gentestade och de blivande valparna kommer inte att kunna utveckla sjukdomarna EIC, HNPK eller prcd-PRA. Vi förväntar oss aktiva, arbetsvilliga valpar med en rastypisk exteriör, en bra av- och påknapp och förmodligen svart färg. Beräknad födsel är första veckan i juni och leverans under första veckan i augusti. Du som söker en labrador att träna och leva ett aktivt liv tillsammans med är välkommen att höra av dig till Marie (0705444147) för mer information. Vi tror att Lysas valpar kommer att bli allroundhundar, dock ej för utställning.

     

RLDN RLDF RLDA SE RALLYCH J Huset Elliots Lumos Maxima, "Lysa"                            FinVCh Boompaw's Bugbear, "Eder"

 

      

Sidan uppdaterad 230602 av Marie von Heijne